Regnværsdager

Regner det mer der du bor enn alle andre plasser? Hva skal man ta seg til når regnet høljer ned? Finnes det andre muligheter enn å sitte inne og kjede seg?

Selvfølgelig kan regnvær også være gøy! Barna elsker jo sølepytter, vann og regnvær. For oss voksne er det enklest å forbli inne, trygt i under tak og foran kanskje en herlig peis. Men, hva skal til for at du blir med en tur ut for å gjøre noe annet på en grå regnværsdag?

En regnfull sommer

regnVi har lagt en regnfull sommer bak oss. Kanskje var dette en sommer du valgte å tilbringe mye innendørs. Skal man få mest ut av regnværsdager må man grave dypt i fantasien og allikevel komme seg i aktivitet. Selvfølgelig kan det å sette seg i godstolen med en god bok være et godt og varmt alternativ, men hva med å ta boklesingen til et nytt nivå. Ta med deg boka for eksempel opp i badekaret. Ingenting smaker så godt som nybakte kaker rett fra ovnen når det regner ute. Få med familie og venner ut på kjøkkenet for å bake, eller sett dere ned sammen med et spill. Hos gratiscasino.com/no vil du finne mange spennende spill, hvor du i tillegg kan vinne penger. Det hørtes ut som en kjempe idé!

Fisketur

En klassiker er jo å komme seg ut på fisketur når det regner. Man får frisk luft, blir selvfølgelig veldig våt, men med gode klær kan fisketuren ende i en flott fangst man kan nyte sammen rundt middagsbordet på kvelden. Regnværsdager krever at vi tenker annerledes og bruker fantasien. En regnværsdag kan faktisk bli den du husker for resten av livet, hvis du utnytter den på best mulig måte.


by
Privacy Policy