Fritidsaktiviteter i Trøndelag

Trondheim som underholdningssenter

trondheim2Trøndelag er et moderne, utviklet fylke i Midt-Norge. Her finner man god infrastruktur, moderne bygninger, et bredt utvalg av kulturaktiviteter og fritidsaktiviteter, en rekke historiske områder og et folk som skiller seg ut på Norgeskartet. Trøndere er aktive mennesker, selv om bartstell og karskbrygging er de tradisjonelle aktivitetsformene her oppe. Dette er selvsagt bare tull, men fordommer må man jo ha litt gøy med! Trøndelag byr på en rekke opplevelser for hele familien, uansett aldersgruppe og interesser. Kanskje bor du her, kanskje er du på besøk, kanskje vurderer du å flytte til Trondheim? Det er alltid noe å gjøre i Trondheim, så du trenger ikke bekymre deg for kjedsomhet. Friluftslivet rundt Trondheim og Trøndelag generelt er fullspekket med muligheter for alle som kommer innom. Så lenge man har tid til å oppsøke de ulike stedene – husk at det alltid er lurt å ringe på forhånd og høre om åpningstider og priser. Avstandene i Trøndelag kan være ganske store fra sted til sted, altså kan man tape mye tid på å reise til et sted for deretter å finne ut av at det er stengt.

Tradisjonelle aktiviteter – og nye

Fotball, håndball og andre innendørs sporter er selvfølgelig like populært i Trondheim som i andre norske storbyer. Trondheim er tross alt en raskt voksende by, derfor er aktivitetene som tilbys i rask vekst. Utendørs er det populært med sykling og skigåing, samt overnattinger i villmarken og lange kanoturer. Så har vi selvsagt pengespill – trøndere elsker pengespill. Husker du reklamen med trønderen fra Verdal som sitter og ser på opptak fra lottotrekningen som han vant? «Verdal’n», sier han. «Verdal´n». Verdal er like utenfor Trondheim, og her bor det flere lottomillionærer enn noe annet sted i Norge. Trøndere liker pengespill, spesielt lotto og bingo. Bingohaller er det nok av i Trondheim og omegn, spesielt i Sør-Trøndelag. Bingo er morsomt, det, men moderne mennesker vil neppe sette pris på røykfulle rom fulle av pensjonister og en trøtt dame som roper ut navn og tall. Derfor tyr mange til nettet i stedet, der utvalget av spill er langt større og mulighetene for å stikke av med en gigantisk gevinst langt høyere. Store spillportaler har kommet på banen de siste årene, med det aller meste av pengespill på rekke og rad. Finn et spill her om du ønsker å starte ut så sterkt som mulig, kanskje med en saftig bonus på spillekontoen. Man må prøve å følge med på utviklingen i tillegg til tradisjoner, og digital underholdning er uten tvil fremtidsrettet!

Safari – aktiviteten for de eventyrlystne

safarOmrådet rundt Trondheim og Trøndelag i helhet har blitt et populært reisemål for fotofrelste nordmenn på jakt etter spennende ting å ta bilder av. Såkalte fotosafarier har blitt veldig vanlig de siste årene. Folk kommer fra fjernt og nært for å titte på ville moskusokser, ørner og seler i Trøndelag. Havørner er freda dyr som det er uforglemmelig å beskue fra lang avstand. Forresten er også laksefiske en populær aktivitet her oppe, når man endelig kommer seg bort fra datamaskinen og jakten på millionene. Fritidsaktivitetene i Trøndelag er mange og vidt forskjellige – her finnes det noe for enhver smak og behag. Sørg for å ta noen runder karsk med lokalbefolkningen om du får muligheten, trøndere blir veldig snakkesalige etter en dram eller to!


by
Privacy Policy